Заведението отвори врати през юни 2016 година, и от тогава не спира да изненадва гостите си със свежа и вкусна, домашно приготвена и разнообразна храна, 100% собствено производство. В богатото ни меню са подбрани най-добрите специалитети не само от българската национална, но и от световната кухня. Менюто ни е различно всеки ден.
На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани салати,супи, основни ястия и свежи десерти с високо качество и естетичен външен вид. Изключителен професионализъм. Внимателно подбрани продукти, предимно сезонни.
Стандартите ни на работа са безкомпромисни по отношение на качество, безопасност, хигиена. Няма по-важно за един ресторант от качествената и прясна храна. При нас това е, не просто задължение, а смисъл и причина да продължаваме напред!
Тук всеки един клиент може да се наслади на здравословно меню, вегетариански или постни ястия. От традиционните нашенски гозби до най-екзотичните ястия.